Briska Anouk, Anouk en Brenda

Kennel

van

Stavast

Kortharige Hollandse HerdersHeemskerk

Peter en Simone Butter
Tel: 0251-820057 of +31(0)643793802

E: info@kennelvanstavast.nl

Deens kampioen!!!

Op zaterdag 21 juni heeft Jari van Stavast de officiƫle start van de zomer extra kleur gegeven. Hij mocht namelijk deelnemen aan de dogshow van Vejen (spreek uit als Vajjen) in Denemarken. Hij deed mee in de kampioensklasse. Jari had aan 1 CAC punt voldoende om Deens kampioen te worden. Jari bleek de enige reu te zijn bij de Hollandse Herders. Dit was natuurlijk wel een voordeel, maar dan moet hij uiteraard nog wel even de kwalificatie uitmuntend van de keurmeester krijgen. Ook dat bleek een snel genomen horde te zijn. De keurmeester vond Jari niet alleen een U waard, maar hij kreeg zelfs nog een roze lintje mee. Dit lint wilde zeggen dat hem kampioens kwaliteiten werden toegedicht. Wij kunnen als fokkers uiteraard niet niet tegen de mening van deze keurmeester ingaan!!! Jari werd bedolven onder de lintjes en rozetten. Hier de betekenis van al die lintjes:
1e rode lint: Uitmuntend
2e rode lint: 1e plaats
Rood/wit lint: C.A.C.
Wit lint: C.A.C.I.B.
Roze lint: Kampioenskwaliteit
3e rode lint Een vergissing???
  Het Deens kampioenschap is bij de Dansk Kennel Klub uiteraard direct voor deze kanjer aangevraagd. Wij feliciteren Jari en zijn baasjes natuurlijk van harte met dit superresultaat!
Jari met zijn rozetten
Jari met zijn rozetten
De gewonnen lintjes
De gewonnen lintjes