Briska Anouk, Anouk en Brenda

Kennel

van

Stavast

Kortharige Hollandse HerdersHeemskerk

Peter en Simone Butter
Tel: 0251-820057 of +31(0)643793802

E: info@kennelvanstavast.nl

Succes bij Joe Katshow

Op donderdag 29 mei heeft Delfi Dycke Jenna vom Knabstupperhof, de dochter van Hiske Jody van Stavast, meegedaan aan de Joe Katshow in Arnhem. Dycke was ingeschreven in de jeugdklasse. Ze stond in de jeugdklasse samen met een andere teef. Dycke kreeg de beoordeling 1U en had daarmee haar eigen klasse gewonnen. In de tussenklasse werd geen U uitgedeeld en moest Dycke het opnemen tegen de winnares van de open klasse. Ook hier werd door Dycke gewonnen en ze werd uitgeroepen tot de beste teef. In de strijd om de om de beste van het ras, moest Dycke zich in de ring laten zien met de beste reu. Ook dit werd door Dycke gewonnen, waardoor ze ook aan de haal ging met de ere titel "Best Of Breed". Hiermee heeft Dycke haar eerste punt binnen voor haar Nederlands Jeugd Kampioenschap. Dycke's keurverslag loog er niet om: 12,5 maand oude zeer aantrekkelijke teef; prima verhoudingen; prima vacht en stroming; harmonisch gehoekt; vrouwelijk hoofd; prima oor; oog mag wat schuiner wel mooi donker; mag wat meer opvulling onder de ogen; correct gebit; al goed ontwikkeld lichaam; prima gangwerk; al vast voor de leeftijd.
Dycke met haar prijzen

Dycke met haar prijzen