Briska Anouk, Anouk en Brenda

Kennel

van

Stavast

Kortharige Hollandse HerdersHeemskerk

Peter en Simone Butter
Tel: 0251-820057 of +31(0)643793802

E: info@kennelvanstavast.nl

Jari is Jahressieger

Vanaf vandaag is het officieel. Jari van Stavast heeft zijn oorkonde binnen van de VDH in Duitsland waarin wordt gesteld dat hij is uitgeroepen tot Jahressieger. Jahressieger kan een hond worden wanneer hij/zij minimaal 2 van de 3 belangrijkste shows in Duitsland (Winner/Bundessieger/Europasieger) en 2 andere internationale shows  in 1 kalenderjaar wint. De titel heeft zodanig veel waarde, dat met alleen al deze titel mag worden meegedaan in de kampioensklasse van andere shows. Het is een titel die een hond slechts 1 maal in het leven toegekend kan krijgen. Jari is de eerste Hollandse Herder die deze titel toegekend heeft gekregen. Wij zijn dan ook enorm trots op hem en feliciteren hem en zijn baasjes met dit prachtige resultaat.
Jari's oorkonde

Jari's oorkonde