Briska Anouk, Anouk en Brenda

Kennel

van

Stavast

Kortharige Hollandse HerdersHeemskerk

Peter en Simone Butter
Tel: 0251-820057 of +31(0)643793802

E: info@kennelvanstavast.nl

Amsterdam Winner 2013

Koen (roepnaam Koos) van Stavast heeft op zondag 15 december 2013 meegedaan aan de Winnershow in Amsterdam. Op deze show was de titel Winner ’13 te verdienen. Voor Koos stond er echter meer dan dat op het spel. Bij winst bij de reuen zou hij namelijk niet alleen de winnertitel in de tas hebben, maar eveneens het Nederlands Kampioenschap op zijn naam schrijven. De keurmeester was de heer Schepers. Koos was de enige deelnemer in de open klasse en werd met de kwalificatie uitmuntend tijdelijk naar de zijlijn verbannen. Hij moest daar wachten op de uitslag van de andere klassen om het later tegen de winnaars op te nemen. Na de laatste keuring van de laatste klasse mocht Koos de arena weer betreden. Koos kwam, zag en overwon. Hij werd boven de andere 3 deelnemers uitgeroepen tot de beste reu en verdiende daarmee 2 titels. Rifka werd uitgeroepen tot de beste teef en Koos mocht met haar uitmaken wie de beste van het ras werd. Ook nu won Koos en verdiende hiermee de eretitel BOB! Wij zijn reuze trots op onze nieuwbakken kampioen Koen (Koos) van Stavast (NK/W’13).
Koen van Stavast met zijn prijzen

Koen van Stavast met zijn prijzen