Briska Anouk, Anouk en Brenda

Kennel

van

Stavast

Kortharige Hollandse HerdersHeemskerk

Peter en Simone Butter
Tel: 0251-820057 of +31(0)643793802

E: info@kennelvanstavast.nl

Jari pakt de Jahressieger 2013

Op zondag 8 december deed Jari van Stavast mee aan de internationale dogshow van Kassel in Duitsland. Vooraf was bekend dat winst bij de reuen zou resulteren in het behalen van de zeer prestigieuze titel Jahressieger 2013. Keurmeester op deze show was Petra Bannach. Jari was de enige die deelnam in de kampioensklasse. Na de keuring kreeg hij als kwalificatie 1 Vorzuglich. Hiermee was de eerste horde genomen naar de nieuwe titel. Ook de reu uit de open klasse kreeg de kwalificatie 1 Vorzuglich. Dit zorgde ervoor dat Jari het voor beste reu in een rechtstreeks duel op moest nemen tegen deze reu. Na het lopen van een kleine ronde door de ring werd tot grote blijdschap en opluchting van zijn baasjes Jari uitgeroepen tot de beste reu. Als klap op de vuurpijl werd Jari nadien ook nog uitgeroepen tot de beste van het ras. Jari pakte hiermee een heel belangrijke titel die hij bij kon schrijven op zijn palmares die inmiddels goed is voor 14 officieel erkende titels. In het keurverslag was niet alleen te lezen dat Jari in alle opzichten thuishoorde in de kampioensklasse, maar dat hij tevens een excellente vertegenwoordiger is van het ras. Wat een prachtig compliment voor hond, baas en fokker! Wij zijn super trots op onze mega multi kampioen!

Jari met zijn prijzen

Jari met zijn prijzen