Briska Anouk, Anouk en Brenda

Kennel

van

Stavast

Kortharige Hollandse HerdersHeemskerk

Peter en Simone Butter
Tel: 0251-820057 of +31(0)643793802

E: info@kennelvanstavast.nl

Joeri in de boeken

Er is een nieuw boek uit over speuren van Cor Oldenburg junior en senior. Zij zijn een autoriteit op het gebied van speren met honden. Dit boek gaat in op het hoe en wat met betrekking tot speuren. Er staan veel tips en trucs in over wat wel en niet te doen tijdens de training. Het boek wordt opgeluisterd door veel mooie foto’s van honden aan het werk. Op meerdere foto’s in het boek is te zien hoe Joeri van Stavast aan het werk is. Prachtig om te zien hoe serieus deze mooie Hollander zijn werk neemt. Niet alleen een praktisch boek dus, maar zeker voor de Kennel van Stavast een prachtig boek voor het nageslacht!
Het echte praktijkspeuren

Het echte praktijkspeuren

Joeri aan het werk in het boek

Joeri aan het werk in het boek