Briska Anouk, Anouk en Brenda

Kennel

van

Stavast

Kortharige Hollandse HerdersHeemskerk

Peter en Simone Butter
Tel: 0251-820057 of +31(0)643793802

E: info@kennelvanstavast.nl

Kyra helpt bij keurmeesterexamen

Op 22 september 2013 werd er een keurmeesterexamen voor de Hollandse Herder afgenomen. Hierbij moest een aantal kandidaten laten zien in staat te zijn om op de juiste wijze een Hollander te keuren volgens de rasstandaard. Op uitnodiging van de Nederlandse Herdershonden Club nam Kyra van Stavast deel aan de keuringen. Kyra werd door de verschillende kandidaten beoordeeld en kon op die wijze bijdragen aan de uitbreiding van het aantal gecertificeerde keurmeesters voor de Hollandse Herder. Het was een lange dag, maar zeker de moeite waard.
Kyra helpt bij het examen

Kyra helpt bij het examen